Dé podcast over de matchingsite Buurtmamas.nl

Hoeveel mamavriendinnen heb jij in de buurt? Een fijne mamavriendin kan het zoveel makkelijker voor je maken als zij ook nog bij je in de buurt woont. En via Buurtmamas.nl kan je haar makkelijk vinden. Hoe fijn is dat? 

Interview door Zwanger en Zo met Lotte Vermorken

Als je mama wordt, krijgen veel vrouwen behoefte aan andere vriendschappen. Vriendschappen waarin er meer herkenning is over opvoeden, slapeloze nachten, etc. Die vriendinnen kunnen er best zijn onder je bestaande vriendschappen, maar lang niet altijd in je eigen buurt.
Zwanger en Zo de podcast interviewde mij, Lotte Vermorken owner van Buurtmamas.nl. In deze aflevering hebben we het over mijn matchingsite voor mama’s in de buurt. Waarom ben ik het gestart? Hoe werkt het en wat kan het je opleveren? In de podcast beantwoord ik al deze vragen.
Veel luisterplezier!

Luister de podcast via één van jouw favorieten:

spotify podcast buurtmamas  radiopublic podcast buurtmamas   google podcast podcast buurtmamas   castbox podcast buurtmamas  apple podcast podcast buurtmamas

Waarom richtte Lotte Buurtmamas.nl op?

Solange en Geke van Zwanger en Zo gaan in gesprek met Lotte Vermorken. In Amersfoort heeft Lotte een verloskundigenpraktijk. Zij ziet in haar praktijk de meerwaarde voor elke mama om een vriendin in de buurt te hebben. Regelmatig koppelt zij mama’s die hetzelfde hebben meegemaakt of bijvoorbeeld met dezelfde achtergrond. Samen weet je meer dan alleen! Graag wilde Lotte dit voor alle mama’s in Nederland mogelijk maken. Zij richtte Buurtmamas.nl op. Op Buurtmama’s kan elke mama zich gratis aanmelden. Vervolgens zoek je op postcode. Super makkelijk zie je welke mama’s bij jou in de buurt wonen. In deze podcast gaan we hier nog wat verder op in. Luister je mee?

Buurtmamas.nl publiceert regelmatig een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Lotte Vermorken verloskundigenpraktijk De Kei Buurmamas

Dit ben ik

Ik ben Lotte Vermorken en ik ben verloskundige. Tijdens mijn zeventienjarige carrière doe ik heel wat mooie ervaringen op. Ik zie veel baby’s geboren worden en ik maak mooie, verdrietige, lachwekkende en bijzondere gebeurtenissen mee. In deze blogs neem ik je mee in mijn vak en voorzie ik je van nuttige tips. Ik ben trouwens ook de eigenaar van Buurtmama’s.

Groetjes Buurtmama's
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.