Hartsvriendin gevonden via Buurtmamas.nl

Karin zag buurtmamas.nl een keertje voorbij komen. Ze kon wel een nieuwe hartsvriendin gebruiken. Dus nieuwsgierig als ze is, schreef ze zich in. Ze plaatste een leuke foto en schreef een persoonlijk stukje over zichzelf. Er volgden wat berichtjes met verschillende leuke mama’s heen en weer. Toen de verhalen online steeds langer werden met één mama, besloten ze af te spreken. In deze blog vertelt Karin hoe het vinden van een vriendin bij haar verlopen is. Wat is haar ervaring met Buurtmamas.nl en heeft ze er haar nieuwe hartsvriendin gevonden?

Wat gebeurde er met haar vriendinnen?

Vandaag interview ik (Lotte, founder van Buurtmamas.nl) Buurtmama Karin Visser. Karin vertelt me dat ze hele fijne vriendinnen had. Zelf kreeg ze kinderen en toen groeide ze met haar toenmalige vriendinnen uit elkaar. Dat was jammer, want haar vriendinnen betekenen altijd veel voor haar. Ze mistte het stukje herkenning. Ook het uitwisselen van ervaringen ontbrak met deze vrouwen.

twee vriendinnen zitten bij een haardvuur en hebben het fijn samen, kletsen

Waardoor sprak een mama profiel haar aan?

Karin zag op Facebook een berichtje van Buurtmamas.nl langskomen. Ze houdt wel van nieuwe dingen proberen. Ze klikte door naar de website van Buurtmamas.nl en kon snel haar weg vinden. Om een goede match te kunnen vinden, plaatste ze een leuke foto. Ook schreef ze een stukje over zichzelf, zodat andere mama’s dat konden lezen. Zelf las ze vele stukjes die de mama’s over zichzelf geschreven hadden. Als een mama haar aansprak dan stuurde ze een berichtje. Karin vertelt me dat het voor haar erg belangrijk was, dat moeders een goed en duidelijk stukje over zichzelf schrijven. Het is fijn om te weten hoe oud iemand is en in welke leeftijd haar kinderen zijn. Als je ervaringen wilt delen, is het makkelijker als de leeftijden of een beetje bij elkaar in de buurt komen.

samen uit eten met je hartsvriendin, ze proost met een glaasje wijn

Wat doen gemeenschappelijke interesses?

‘Het gaat natuurlijk niet alleen om leeftijden’, vertelt Karin. Zelf heeft ze een zoon van 6,5 jaar met een prikkelverwerkingsstoornis. Ook dat kan een fijne match zijn met een andere mama. Karin; ‘Mijn werk als postbezorger kan matchen, maar hoeft helemaal niet. Ook het feit dat ik geadopteerd ben uit Sri Lanka zou een hele leuke klik kunnen betekenen. Maar dat hoeft helemaal niet hoor. Als we maar lekker kunnen kletsen samen.’
Eigenlijk kan je zoveel schrijven als je wilt, praat Karin enthousiast verder. Het is een gezellig gesprek en ze is erg open. Ze vertelt dat ze geen uitgaanstype is en een miskraam heeft gehad. Hoe meer interesses overeenkomen, hoe meer inhoud de vriendschap kan krijgen.

Hoe groeide de vriendschap?

Karin vond het fijn dat het in het begin lekker anoniem was via de website. Maar de vriendschap groeide en de verhalen werden steeds langer. Ze besloten elkaar te gaan zien. Het werd tijd elkaar face to face te zien. Spannend en heel leuk. Ze kozen ervoor om thuis af te spreken. Natuurlijk hadden ze ook voor een neutralere plek kunnen kiezen zoals een cafeetje of speeltuin. Helemaal als je twijfelt of een gekke onderbuikskriebel hebt, is het verstandig af te spreken op een plek waar meer mensen komen. De ontmoeting was leuk. Er volgden nog een paar gezellige afspraakjes, maar het contact is toch verwaterd. Karin besloot weer op Buurtmamas.nl op zoek te gaan.

Karin vond haar hartsvriendin!

Karin heeft zelfs een mama in haar buurt ontmoet, die ze al een klein beetje kende van gezicht. Maar nu ging het contact makkelijker. Hun oudsten hadden bij elkaar in de klas gezeten. Maar op het schoolplein hadden ze elkaar toch nooit zo diepgaand gesproken. Ze kreeg met nóg een mama leuk contact. Dat is zelfs uitgegroeid tot een hartsvriendin! Karin wordt helemaal enthousiast als ze over haar hartsvriendin spreekt. Vannacht hebben ze nog uren geappt over het interview van vandaag!  Ze kan altijd bij haar terecht en het kletsen houdt nooit op. Soms gaan de gesprekken nergens over, maar soms zijn ze heel serieus. Het klikt zo goed, dat ze het zelfs aandurfden om af te spreken met hun man erbij. Dat doen ze nu geregeld, ook de mannen klikken met elkaar. Ze hebben nog één droom samen en dat is samen op vakantie gaan. Hoe te gek is dat?! Met je Buurtmama hartsvriendin op vakantie gaan!

Tot slot

Karin merkte dat de klik met haar vriendinnen minder werd, toen zij als enige moeder werd. Ze schreef zich in op Buurtmamas.nl en vond al snel een paar gezellige mama’s. Ondertussen is ze vriendin met een mama uit haar buurt. Maar nog meer bijzonder is dat ze er een hartsvriendin bij heeft via Buurtmamas.nl. Stel dat een vriendschap verwaterd, dan weet Karin de weg naar buurtmamas.nl wel te vinden.

Mis je ook die leuke vriendin in de buurt? Zijn jouw vriendinnen jou een beetje ontgroeit? Klikt het niet meer zo goed? Buurtmamas.nl is een fijne website om te zoeken naar een mama vriendin bij jou in de buurt.
Registreer je en kijk welke leuke mama’s er dichtbij jou wonen!

Buurtmamas.nl publiceert regelmatig een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Lotte Vermorken verloskundigenpraktijk De Kei Buurmamas

Dit ben ik

Ik ben Lotte Vermorken en ik ben verloskundige. Tijdens mijn zeventienjarige carrière doe ik heel wat mooie ervaringen op. Ik zie veel baby’s geboren worden en ik maak mooie, verdrietige, lachwekkende en bijzondere gebeurtenissen mee. In mijn werk zie ik hoe belangrijk vriendschappen zijn. Vandaar dat ik deze website heb opgericht. Ik ben trouwens ook de eigenaar van Buurtmama’s.

Groetjes Buurtmama's
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.