Kadootjes, klein en budgetvriendelijk, zo voor in de schoen!

Hebben jullie ook met spanning naar het Sinterklaasjournaal gekeken? Ik vind dit altijd zo’n gezellig moment met zijn allen, voor de televisie met een kopje thee en pepernoten. Gelukkig is het goed gekomen en is Sinterklaas weer in Nederland aangekomen. Natuurlijk wil jouw kindje ook zijn schoen zetten! En daar moet  dan natuurlijk wel iets in. Veel mama’s vinden het lastig een leuk schoencadeautje te vinden voor hun kleintje. Waar wordt hij of zij blij van? Iets lekkers of iets leuks? In deze blog ga ik je helpen, zodat jij straks een kind met een blije lach op zijn gezichtje hebt. En daar word ik stiekem weer héél blij van!

Altijd op het laatste nippertje...

Elk jaar overviel het mij weer. Oeps, de Sint komt al! Zo was ik nog aan het genieten van een weekje herfstvakantie en dan ineens moest ik gaan nadenken over een schoencadeautje. Altijd op het laatste nippertje scoorde ik dan nog een, natuurlijk net te duur, schoenkadootje. Met een strikje en wat pepernootjes lukte het me altijd om er een feestje van te maken. Voor verjaardagen en feestjes wist ik altijd van iets kleins een prachtig uitdeelpakketje te maken. Niet moeilijk, maar genoeg om een lach op een kindergezichtje te toveren.

schoenkadootjes, schoencadeautje, kadootjes in schoen met pepernoten, chocolademunten en strooigoed erbij

Wanneer geven kinderen kadootjes?

Ik merkte dat ik heel graag iets met mijn creativiteit wilde doen. En dat ik graag mensen blij maak. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een geslaagd cadeautje? Naast cadeautjes krijgen vind ik het vooral leuk om ze te geven en dan de blijdschap te zien. En wie maak je nu blijer met een cadeautje dan een kind? Naast cadeautjes geven aan kinderen, geven kinderen natuurlijk ook regelmatig cadeautjes weg. Zoals met trakteren op school of de sportclub als ze jarig zijn. Of bijvoorbeeld op de opvang als ze daar weggaan, omdat ze naar de basisschool mogen. Daarnaast hebben we natuurlijk Sint en Kerst. Bij het idee alleen al maakt mijn creatieve hoofd overuren voor de leukste cadeautjes….

Hoe vind je het ideale kadootje voor je kind?

Hoe vind je het ideale cadeautje voor een kind? Die vraag ga ik je makkelijker maken. Het hoeft namelijk niet veel te kosten en kinderen zijn vaak sneller tevreden dan je denkt. Zelf ben ik moeder van een 5 jarige dochter. Zij krijgt soms al een glimlach als ik haar een gezellig bakje tomaatjes voorschotel.

Wat voor kadootjes maak ik?

Er borrelt van alles bij mij van binnen. Ik wil creatief bezig zijn, kadootjes verzinnen en maken. Daarnaast ben je als mama al zo druk! Ik wil je heel graag ontzorgen. Ook vind ik het super belangrijk dat het toegankelijk is voor heel veel mama’s, dus low budget. Toen ik op onderzoek uitging, vond ik de leukste cadeautjes. Simpel en goedkoop. Bijvoorbeeld een mini kleurboekje met potloodjes voor de kleintjes. Voor de wat grote kinderen meer uitdagende speeltjes zoals een paddle bat spel of een geheime taal schijf. Hiervan knutsel ik lieve thema pakketjes. Om uit te delen, in een schoen te stoppen of ieder ander feestelijk moment.

Mijn passie groeide uit tot ...

Zo ontstond het idee voor een webshop. Gewoon vanuit mijn passie voor creativiteit. Om jou als mama te helpen met een leuke traktatie of Sint kadootjes. Neem gerust eens een kijkje op mijn website. Ze zijn zo lief geworden! Neem bijvoorbeeld mijn favoriet. Een velletje stickers, een terugtrekdiertje en een klein zakje pepernoten. Gewoon lekker helemaal kant en klaar. Welke mama word hier nu niet blij van? Met dit kadootje is een schoen snel gevuld. Ik kan niet wachten op die mooie lach in de ochtend als het gevonden wordt in de schoen….

Tot slot

Ik ben dol op creativiteit en help graag andere (drukke) mama’s met de leukste kadootjes. Voorheen was ik altijd bijna te laat met het inslaan van schoenkadootjes, want de tijd glipte door mijn vingers. Ik kan met iets kleins een feestelijk pakketje maken dat prachtig in een schoen of schooltraktatie past. Neem bijvoorbeeld dat unicorn of voetbal kleurboekje met bijpassend potlood of het stickervel met trekdiertje. Een kinderhand is snel gevuld en die lach is onbetaalbaar. En jij? Jij hoeft lekker niet naar de winkels om iets te bedenken. Veel plezier met kadootjes inslaan.

Buurtmamas.nl publiceert op zaterdag een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Linda Romero met haar dochter van cadeautjetrakteren.nl

Dit ben ik

Mijn naam is Linda. Ik heb een dochter van 5, Senna en ben al ruim 20 jaar werkzaam in de retail. Als moeder weet ik hoe druk je kunt zijn met een kind. Ik word blij om ouders te helpen met leuke uitdeelcadeautjes. Maar luiertaarten heb ik ook. Alles is kant en klaar, je hoeft er niks meer aan te doen. I love it!

Website: Cadeautjetrakteren.nl

cadeautjetrakteren.nl logo Linda
Share This Post

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.