Kind met een beperking? Sophi is een online magazine voor jou

Sophi is er voor al die ouders en verwanten van een kind met een beperking, die op zoek zijn naar het delen van ervaringen. Of het nu gaat over diagnostiek, de nieuwste therapieën of hoe jij goed voor jezelf zorgt. Deze onderwerpen en vele anderen waar jij elke dag mee te maken hebt, komen aan bod. Dit online magazine staat vol verhalen en biedt herkenning en houvast in het leven van gezinnen met een kind met een beperking.

Wat is Sophi.online?

Als ouder van een kind met een extra zorgvraag wordt er veel van je gevraagd. Je staat soms voor lastige keuzes en vraagt je af hoe je iets het beste aan kunt pakken. Misschien heb je het gevoel dat je er vaak alleen voor staat. Het kan helpen om deze ervaringen met andere ouders te kunnen delen. Dat kan op Sophi.online. Daarnaast kun je er verhalen lezen over allerlei onderwerpen waar jij in het dagelijks leven mee te maken hebt. En je vindt er informatie en tips over het leven met een kind met een beperking. Kortom, het is echt een plek waar je even op adem kan komen.

Verhalen Uit het Hart

Je bent niet alleen. Andere ouders met een kind met een uitdaging lopen tegen veel problemen aan. Op onze website laten we hen aan het woord. Verhalen uit het hart, over allerlei onderwerpen uit het dagelijks leven. Herkenbaar, lachwekkend, verdrietig en uitdagend. Hoe pakken zij het aan? Je herkent vast veel situaties die ook bij jou spelen. Lees ze op onze website onder Uit het Hart.

zorgintensief kind, bij Sophi kom je even op adem

Volg een interessante webinar

Sophi verzorgt webinars over uiteenlopende onderwerpen. Elk webinar staat een onderwerp centraal, zoals Levend Verlies, Seksualiteit of Zeggenschap. Zo divers als het leven met een kind met een beperking is, zijn de onderwerpen van deze webinars. Er is een spreker aanwezig en er is ruimte voor een nagesprek. 20 februari is er bijvoorbeeld een webinar over Draaglast en Draagkracht.
Wil je weten welke webinars er nog meer gepland staan? Bekijk het hier.

E-learnings en thema bijeenkomsten

Graag brengen we je ook verder. Leren en ontmoeten zijn belangrijk. Als jij meer weet van je zorgintensieve kind, kan je ook beter aansluiten bij je kind. Daarom hebben we interessante e-learnings die je thuis, op je eigen moment, kunt volgen. Na het volgen van de e-learning is er de gelegenheid om in bijbehorende themabijeenkomst met andere ouders van gedachten te wisselen en vragen te stellen aan de maker van de e-learning. Op dit moment hebben we een fijne e-learning over autisme.

Wat bieden we nog meer?

We laten ons graag voeden door jou, vader/moeder/broer/zus/opa/oma etc. van een kind met een beperking. Zo proberen we aan te sluiten bij jouw vragen en onderwerpen. We hebben al heel veel onderwerpen beschreven in onze thema’s. Zo gaat er een thema over Diagnose, Jij en je gezin, Medisch, Onderwijs, Geld en wetten, etc. Neem eens een kijkje.

Wat is het doel van Sophi?

Sophi.online wordt gemaakt voor en door ouders van een zorgintensief kind. Ook zorgprofessionals werken eraan mee. We luisteren goed naar wat er speelt bij jou als ouder. Wat zijn precies je vragen en zorgen? Met Sophi.online willen we die wegnemen en er rust en erkenning voor in de plaats bieden. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van zorgintensieve kinderen en de gezinnen waarbinnen zij opgroeien. Sophi.online is een initiatief van Philadelphia Zorg en is er voor alle gezinnen, ook als kinderen geen cliënt zijn bij Philadelphia.

Neem een kijkje op Sophi.online! Heb je een tip, vraag of verhaal dat je graag wilt delen? Laat het Sophi weten, want zij is er voor jou. Neem hiervoor contact op met info@sophi.online.

Tot slot

Je hoeft het niet alleen te doen. Een zorgintensief kind is een hele uitdaging. Neem een kijkje op Sophi.online. Laat informeren over de onderwerpen die jou aanspreken. Heb je een tip, vraag of verhaal dat je graag wilt delen? Laat het Sophi weten, want zij is er voor jou. Neem hiervoor contact op met info@sophi.online.

Zoek je een mama bij jou in de buurt met een zorgintensief kind? Registreer je dan op Buurtmamas.nl en schrijf in je profiel wat je zoekt.

Miranda Hogeboom contentmanager van Sophi.

Dit ben ik

Ik ben Miranda Hogeboom, contentmanager van Sophi. Samen met ouders en professionals zorg ik voor dagelijkse berichten op de website en social media kanalen. Ik merk dat ouders er echt iets aan hebben. Een plek om met elkaar van gedachten te wisselen, verhalen van andere ouders te lezen en wat wijzer te worden. Dat maakt dat ik dit werk met veel liefde en aandacht doe.

Website: Sophi.online

Sophi.online is een digitaal magazine voor ouders van een kind met een beperking
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.