Photobooth bij babyborrel of babyshower

Een babyborrel of babyshower is een bijzondere gelegenheid waarbij vrienden en familie bij elkaar komen om de aanstaande ouders te feliciteren. Vaak voorzien van allerlei leuke cadeaus voor de nieuwe baby. Het is een feest van vreugde en geluk. En wat is er nu leuker dan deze momenten vast te leggen op een unieke manier? Een photobooth is een geweldige toevoeging aan elke babyborrel of babyshower. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Wat is het en hoe werkt het? Lees verder.

Wat is een photobooth?

Wat is een photobooth eigenlijk? Een photobooth is een kastje op een statief dat is uitgerust met een touch screen, camera en een printer. Het idee is dat gasten met de photobooth foto’s van zichzelf maken. Dit gebeurt met één druk op het scherm, waarna de photobooth meerdere foto’s maakt. De foto’s worden automatisch geplaatst in een vooraf gekozen fotoframe. Dit frame kun je zelf maken. Of je kunt een vooraf gekozen thema kiezen waarna deze aangepast wordt met een door jouw gekozen tekst of logo. Deze foto’s worden afgedrukt en door de gast meegenomen als herinnering aan de gelegenheid.

Photoboot huren voor baby feest

Steeds populairder

Een photobooth huren is de afgelopen jaren steeds populairder geworden op bruiloften en andere evenementen. Maar ze zijn ook zeer geschikt voor babyborrels en babyshowers.

Photoboot fotomachine baby party zwanger

Uniek aandenken voor jouw babyshower

Een photobooth bij een babyborrel of babyshower kan niet alleen zorgen voor leuke herinneringen, maar ook voor een fantastisch gastenboek. In plaats van traditionele gastenboeken waarin gasten alleen hun naam en felicitaties opschrijven is een photobooth origineler en leuker. De gasten kunnen met een photobooth foto’s maken, opplakken en een persoonlijke boodschap opschrijven. Deze foto’s en berichten kunnen dan worden samengevoegd tot een prachtig gastenboek. De ouders kunnen deze bewaren als herinnering aan hun speciale dag.

Hoeveel fotostrips?

De photobooths van djunes.nl printen elke fotosessie 2 fotostrips. Het voordeel hiervan is dat je een fotostrip kunt gebruiken voor in het gasten. De ander voor degene die de foto gemaakt hebt. Er zijn verschillende manieren om een photobooth gastenboek te maken. Een populaire optie is om een leeg boek van bijvoorbeeld de Hema te gebruiken waarin de foto’s en berichten worden geplakt.

Wat zijn photobooth props?

Laten we het hebben over accessoires voor photobooths om de ervaring nog leuker te maken! Naast de klassieke hoeden en brillen zijn er nog talloze andere leuke props. Deze kun je gebruiken om je gasten te vermaken en de leukste foto’s te maken. Een goed voorbeeld van een leuke prop zijn bijvoorbeeld spenen, slabbetjes en flesjes, maar ook grote snorren en lippen. Deze accessoires zijn er in verschillende kleuren en vormen. Het is een geweldige manier om je gasten te laten poseren voor grappige foto’s. Het enige dat ze hoeven te doen is de snor of lip op hun gezicht plaatsen en hun beste ‘duckface’ maken!

Tot slot

Een photobooth is dus een leuke en originele toevoeging aan elke babyborrel of babyshower. Het kan zorgen voor onvergetelijke herinneringen en een fantastisch gastenboek opleveren. Bij djunes.nl kun je terecht voor het huren van een photobooth, waarmee je jouw babyborrel of babyshower nog specialer kunt maken.

Dit is een Sponsored Blog

Buurtmamas.nl publiceert elke zaterdag een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Frank Duindam photobooth huren voor babyborrel en babyshower

Dit ben ik

Mijn naam is Frank Duindam, vader van 3 kinderen, muzikant en eigenaar van djunes.nl. Met ons bedrijf djunes.nl verhuren we photobooths en dj apparatuur voor evenementen zoals o.a. bruiloften, babyborrels en bedrijfsfeesten.

Website: djunes.nl

Logo Djunes
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.