Speelkleed, producten die echt handig zijn en lang meegaan!

Sponsored Blog

Winactie!
Via onze socials kan je een prachtig Aqua Buitenspeelkleed van 140*180cm winnen. Kijk snel op onze Instagram of Facebook.
De winactie loopt van 3 mei tot en met 7 mei 2022.

Met de komst van een kleintje kom je eindeloos veel mooie producten tegen. Eenmaal aangeschaft blijken ze toch niet zo sterk of handig te zijn. Een speelkleed is te dun en vaak te klein. Blijft jouw kindje niet op het aankleedkussen liggen of klimt hij eindeloos op de bank? Of heb je een kindje met een beperking, waarvoor je het perfecte product maar niet kunt vinden? Stop maar met zoeken. Want deze prachtige producten zijn ‘Made in Holland’, gaan superlang mee en kunnen aangepast worden op jóuw specifieke wensen. Bekijk maar een het heerlijke speelkleed.

Speelkleden die wel werken

Een baby gaat liggen, rollen, zitten en uiteindelijk lopen. Je wilt dat je baby dit snel leert, maar wel veilig en zonder ongelukjes. Je wilt dat zijn eerste draaipogingen op een zachte ondergrond zijn en met veel ruimte om hem heen. Maar je wilt ook niet uitglijden over je zelfgemaakte “zachte” kleden. Daarom ontwikkelde KidZ ImpulZ hele handige grote speelkleden van 120 x 120 cm tot maar liefst 200 x 250 cm. Gemaakt van nylon en gevuld met zachte vlies. Makkelijk afneembaar met een doekje én opvouwbaar. Dus aan het einde van de dag ook weer gemakkelijk op te bergen. Speelkleden die goed blijven liggen en jouw baby de nodige bescherming geven.

Speelkleed KidZ ImpulZ handig, makkelijk afneembaar en groot. Twee kinderen liggen op een groen speelkleed.

Een vertrouwd en veilige plek voor je kind

Voor baby’s is de wereld groot. Het is belangrijk om baby’s en peuters een eigen plekje te geven waar zij zich veilig voelen. Dat is één van de uitgangspunten van het ontwikkelen van KidZ ImpulZ producten geweest. Een speelkleed is niet alleen leuk om op te spelen, maar geeft jouw kindje de veiligheid van zijn eigen plek. En als je ergens op bezoek gaat, kun je het speelkleed makkelijk mee nemen in de handige Shopper XXL. Voorspelbaarheid en herkenning geven je baby een vertrouwd en veilig gevoel. “Ga maar op je kleedje, dan krijg je wat lekkers” of “…..dan gaan we samen spelen” is zelfs voor een kleintje heel begrijpelijk en duidelijk.
De speelkleden zijn er werkelijk in alle kleuren, dus er is zeker een mooie kleur die in jouw huis past. Wil je de kleur vooraf zien? Vraag dan een proefstaaltje aan!

KidZ ImpulZ speelkleed blauw. Drie kinderen zitten op een blauw speelkleed.

Kan het kleed mee naar buiten?

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk ook graag dat je kleintje mee kan naar buiten. Hoe geef je jouw kleintje bescherming en toch ook ruimte om zich te ontwikkelen en te spelen? De speciale buitenspeelkleden zijn hier ideaal voor. Het speelkleed is gemaakt van afneembaar nylon aan de bovenzijde, maar nu met heel dik bysonil zeil (vrachtwagenzeil) aan de onderzijde. Dit zeil kan zeer goed tegen grint, vlonders of een natte ondergrond! Omdat ze supersterk zijn, gaan ze heel lang mee en dat is weer duurzaam!
Ga je lekker picknicken? De speelkleden en buitenspeelkleden zijn ook hier ideaal voor. En zelfs onder de schommel of glijbaan is dit een heerlijk kleed.

TIP: ook leuk om te vragen of geven als kraamcadeau. Gepersonaliseerd met de naam van de newborn is het helemaal een mooi en origineel cadeau!

Wil jouw kind ook overal bij zijn?

Als je kindje wat groter wordt en gaat lopen, klimt hij waarschijnlijk steeds op die enge hoge bank. Met een eigen stoeltje kan jouw peuter veilig én gezellig met jullie in de zitkamer zitten. Naast de kinderstoel voor aan tafel wordt er daarom tegenwoordig ook steeds vaker een kinderfauteuil gekocht. Jouw kindje kan dan lekker tv kijken, een boekje lezen of spelen aan de salontafel.
De stoeltjes zijn gemaakt van stevig schuim. Hierdoor kunnen ze enerzijds tegen een stootje (gooi ze gerust van de trap af) én kunnen ze hun stoeltje verplaatsen. Welke peuter wil nu niet zitten waar hij zèlluf wil! De hoes heeft een rits dus kan er gemakkelijk af en hop in de wasmachine.

Hoe pimp je de stoel?

Hun eigen naam op deze kinderfauteuil maakt het natuurlijk helemaal leuk. (pssst, origineel kraamcadeau!). Ook zijn ze er in bijna 20 mooie kleuren. Welke kleur past bij jou?

Jouw kleine peuter wordt steeds groter. Dus is jouw kind uit zijn stoel gegroeid? Dan bestel je gewoon een kinderfauteuil XXL. Met een nieuwe losse hoes tover je het oude stoeltje om in een nieuw stoeltje voor het broertje of zusje. Hoe ideaal wil je het hebben?

Jouw kind onrustig op het aankleedkussen?

Een baby verschonen gaat op elk aankleedkussen. Maar wordt jouw baby wat groter? Dan komt vaak de onrust tijdens het verschonen en aankleden om de hoek kijken. Niet zo gek, want je kind ligt gewoon niet meer zo lekker. Het standaard aankleedkussen wordt veel te kort voor een zwaardere dreumes. Voor je het weet ligt hij met een bonkend hoofdje op de commode. Niet gek dat jouw dreumes er snel vanaf wil.

Aankleedkussen KidZ ImpulZ extra groot. Een meisje zit lachend op een stapel aankleedkussens.

Hiermee blijft jouw kindje rustig liggen

De oplossing hiervoor is een aankleedkussen XXL. Deze is 20 cm langer en een stuk dikker dan een normaal aankleedkussen. Het aankleedkussen is gevuld met polystyreen korrels (die ken je o.a. van de zitzak). Deze korrels vormen zich heerlijk naar het lichaam van jouw kindje. Het resultaat? Je kindje heeft helemaal geen behoefte meer om te draaien of onrustig te worden. De aankleedkussens XXL zijn natuurlijk ook weer oersterk én navulbaar. Dus ook deze kussens gaan heel lang mee, bijvoorbeeld voor een volgend kindje of als speel- of buitenkussen.

Tot slot

Met de komst van een kleintje kom je eindeloos veel mooie producten tegen. Eenmaal aangeschaft blijken ze toch niet zo sterk of handig te zijn. Zo werd KidZ ImpulZ geboren. De producten zijn uniek en bewezen effectief en handig, al meer dan 15 jaar. Zoek je een handig speelkleed voor binnen of buiten, een lekker stoeltje voor bij de bank of een lekker liggend aankleedkussen? Dan ben je bij KidZ ImpulZ aan het goede adres. Neem eens een kijkje op onze website voor nog veel meer handige accessoires zoals voedingskussens, zitzakken en opbergers. En heb je speciale wensen? Schroom niet om ons te contacten!

Buurtmamas.nl publiceert op maandag en vrijdag een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

KidZ ImpulZ Berrique Willmott

Dit ben ik

Ik ben Berrique. Tijdens mijn zwangerschapsgymnastiek maakte ik kennis met “nieuwe” mama’s in de buurt en wij hadden veel aan elkaars babytips. Grappig genoeg misten we vaak dezelfde producten. Ondernemen zat in mijn bloed, dus besloot ik de artikelen zelf te ontwikkelen. In juni 2007 was de Kidz ImpulZ webshop een feit en zijn vele kindjes op onze speelkleden, aankleedkussens en stoeltjes groot geworden. Ook helpen wij graag ouders met kindjes met een beperking, omdat wij alles op maat kunnen maken. Dus een super groot aankleedkussen of een speelmat is voor ons géén probleem.

Website: www.kidzimpulz.nl

KidZ ImpulZ logo
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.