Vaderdag knutsel; potje met liefde voor papa

Had je ooit gedacht dat je apetrots met een frisdrankdoppenketting om je nek op het werk zou verschijnen? Of met een knalgroene ‘jij-bent-een-toffe-peer’ button op je borst? Wij hebben alvast een super goede vaderdag knutsel voor je bedacht. Neem de tijd en geniet van de quality time samen met je zoon of dochter.

Allerliefste papa

Natuurlijk zijn Vader- en Moederdag met een commercieel doel in het leven geroepen, waardoor het misschien wat weerstand op kan roepen. Maar los van het commerciële aspect, is het voor je kind wel hét moment om iets moois voor papa of mama te maken. Daar word je kind blij en trots van en jij als ouder toch ook? Dus laten we het commerciële stukje gewoon even weglaten en ons richten op het leuke en lieve: de aandacht van je kind, misschien een ontbijtje op bed, een zelfgemaakte (soms ondefinieerbare) knutsel (zo heb ik zelf voor Moederdag eens een kaarsenwarmer gekregen) en een extra dikke knuffel. Hoe fijn?! Vaderdag komt er aan, dus we hebben iets leuks voor je verzonnen. Dit kan je samen met je kroost maken, voor de allerliefste papa van de wereld!

Ik vind je toch een Potje lief!

Wat je allereerst nodig hebt, is een glazen potje. Je hebt er vast wel één in de kast staan. En anders kun je er voor een appel en een ei in de Kringloop eentje op de kop tikken. Op dat potje plak je het etiket (Ik vind je toch een Potje Lief) dat we voor je hebben gemaakt en die je hier kunt downloaden. Nu je pot een etiket heeft, kun je ‘m met je kroost versieren. Linten, slingers, glitters, propjes, stickers, leef je uit! En dan komt het allerleukste gedeelte: het vullen van het potje met liefde voor papa.

Lieve woorden en tekeningetjes

Tekeningen, gedichtjes, complimenten, lieve woorden, wat er maar in je opkomt! Kan je kind nog niet zelf schrijven, dan stel je hem/haar gewoon een bups leuke vragen die je samen met de antwoorden op losse briefjes schrijft. Bijvoorbeeld: ‘Wat vind je lief/gek/leuk aan papa?’.

Oh, ook leuk als je kind papa tekent… levert dikwijls hilarische doch superlieve plaatjes op. Als je heel, héél enthousiast bent, kun je er natuurlijk ook eigen briefjes aan toevoegen met grappige, gênante en fijne momenten van je partner in de rol van papa. Wanneer het potje helemaal gevuld en gepimpt is, pak je ‘m in en kan het grote genieten beginnen. Papa zal dagenlang plezier hebben van alle lieve woorden!

Heggenschaar met geïntegreerde flesopener

Zo’n persoonlijk cadeau is toch hartverwarmend? Tuurlijk heeft papa al zijn hele leven gedroomd van een dennengeurdeodorant, die hem maar liefst 96 uur lang naar kerstbomen laat ruiken. Of een heggenschaar met geïntegreerde flesopener, maar wij weten voor 100% zeker dat deze pot vol liefde er pas écht voor zorgt dat hij zich de papa der papa’s voelt!

Fijne vaderdag

Buurtmamas.nl publiceert op maandag, woensdag en vrijdag een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Dit ben ik

Ik ben Joline Bos, moeder van Guus en Moos. Ik werk als pedagogisch coach bij Bzzzonder. Ik houd me bezig met het pedagogisch beleid, train medewerkers, draai mee op de groep en ben de beroerdste niet als het gaat om het delen van tips en inspiratie; zoals dit blog waarmee je op Vaderdag diepe indruk zal maken!

Website: www.bzzzonder.nl

Bzzzonder
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.