Voordelen van sim only voor moeders

Een groot deel van de jonge moeders kan vandaag de dag bijna niet meer zonder hun smartphone. Het is dan ook echt een must om een goede telefoon te hebben. Niet alleen om goed bereikbaar te zijn, maar ook om alle momenten van je kindje vast te kunnen leggen. Naast een telefoonabonnement met toestel af te sluiten, is het ook mogelijk om voor een sim only abonnement te kiezen. Hierbij heb je alleen een simkaartje met een abonnement en schaf je zelf de telefoon aan of blijf je gewoon je oude toestel gebruiken. Zo’n sim only abonnement heeft meerdere voordelen. Hier lees je welke dit zijn!

Kostenbesparend

Over het algemeen kost een kind nu eenmaal veel geld. Niet alleen in de verzorging natuurlijk, maar op latere leeftijd komen alle hobby’s, sportclubs en natuurlijk school en zwemles, wat ook allemaal geld kost. Het is dus niet zo gek om op bepaalde dingen alvast wat geld te gaan besparen. Een telefoonabonnement is een makkelijke manier om geld te besparen. Je kunt nadat je vorige abonnement is verlopen het toestel gewoon houden. Deze kun je vaak nog zonder problemen gebruiken. Je kunt kiezen voor een sim only nummerbehoud en gewoon je oude toestel blijven gebruiken. De kosten hiervan zullen aanzienlijk lager zijn dan wanneer je telefoonabonnement hebt waar je ook voor het toestel moet betalen.

sim only abonnement voor moeders, een mama maakt een selfie met haar kinderen

Een stuk duurzamer en flexibeler

Als je kinderen hebt, moet je soms ook wat meer naar de toekomst kijken. Duurzaamheid is dus zeker iets om rekening mee te houden. Het is dan natuurlijk eigenlijk ook onzin en vooral zonde en niet duurzaam om na de afloop van je telefoonabonnement meteen het toestel af te danken en een andere te kopen. Dit is helemaal niet nodig, want een telefoonabonnement met toestel heeft vaak maar een looptijd van 2 à 3 jaar. Een telefoon gaat echt wel langer dan dat mee! Ook is een sim only abonnement een stuk flexibeler. Je kunt de bundel zelf vaak maandelijks aanpassen. Als je bijvoorbeeld weet dat je op vakantie gaat en je een stuk meer foto’s zal doorsturen naar familie of meer bellen, dan kan het fijn zijn om voor die maand je MB’s of belminuten omhoog te zetten.

Geen BKR-registratie

Als je kiest voor een telefoonabonnement met een telefoon die meer dan € 250,- kost, word je geregistreerd bij het BKR. Omdat je per maand voor het toestel betaalt, wordt het gezien als een lening waar je maandelijks voor aflost. Zo’n BKR-registratie kan grote gevolgen met zich meebrengen. Zo heeft het effect op de maximale hypotheek die je kunt krijgen, mocht je willen verhuizen. Bij een sim only abonnement wordt er niets geregistreerd bij het BKR. Dit kan dan in sommige gevallen weer een groot voordeel zijn.

Tot slot

Een kind kost veel geld. Wees slim en bespaar op je telefoon. Als je abonnement afgelopen is, kan je een sim only abonnement afsluiten en je telefoon behouden. Dit is vaak veel goedkoper en duurzamer. Denk hierbij aan de toekomst voor je kind. Daarnaast is een sim only abonnement flexibeler en krijg je geen BKR registratie. Denk er eens over na of een sim only abonnement een slimme keuze is voor jou.

Buurtmamas.nl publiceert op zaterdag (en soms vaker) een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Groetjes Buurtmama's
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.