Over Buurtmama's

Als verloskundige zie ik regelmatig vrouwen met dezelfde vragen of uitdagingen. Hoe mooi is het dan om deze vrouwen met elkaar te verbinden, zodat zij steun vinden bij elkaar? Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik zie vrouwen die al lang een kinderwens hebben, geen vriendinnen in de buurt hebben, die tijdens of na de zwangerschap tegen uitdagingen lopen. Die vrouwen wil ik in contact brengen met elkaar. En wat is makkelijker dan online andere mama’s te ontmoeten? Het is voor velen de ideale opstap naar een live kopje koffie of thee. Lekker laagdrempelig.

Lotte Vermorken owner en founder van Buurtmamas.nl, verloskundige De Kei
Lotte Vermorken
Oprichtster van Buurtmama’s

Elke mama gelukkig

Mijn missie is dat elke mama (to be) gelukkig is. Dat zij weet dat zij niet de enige is met haar vragen, uitdagingen en ervaringen. Dat zij zich niet hoeft te schamen voor haar verhaal. Dat er een plek is waar zij zich gewoon kwetsbaar kan opstellen, echte vriendinnen kan vinden en ervaringen kan delen. En zo ontstond Buurtmama’s. Een online platform waar je mama’s (to be) vindt, direct bij jou in de buurt. Je vult je postcode in en je ziet direct welke mama’s in jouw omgeving wonen. Via hun profielteksten ontdek je of jullie iets gemeen hebben. En je bent maar één klik verwijderd van een connectie. Want je nodigt heel eenvoudig die andere mama uit om in contact te komen. Vervolgens start je een gesprek online en als het goed voelt, spreek je ergens in de buurt af om elkaar eens echt te ontmoeten.

De ideale match

Omdat Buurtmama’s net start als platform, vind je misschien nog niet jouw ideale match. We doen er alles aan om het platform zo snel mogelijk bij alle mama’s (to be) bekend te maken, zodat we in hoog tempo steeds meer matches kunnen faciliteren. Na anderhalf jaar hebben we al ruim 5000 mamaleden. Dus heb je behoefte aan een vriendin in de buurt? Meld je dan vooral aan. En vind die andere mama (to be).

Voor iedere mama

De uitzonderingen vertellen een verhaal en dat is interessant. Of je nu pas na je 40ste mama wordt, je midden in een traject zit om zwanger te raken, dat je een kindje met beperking verwacht of dat je een hele makkelijke zwangerschap ervaart. Misschien vind je het mama zijn gewoon een hele uitdaging. Elk verhaal is eigen en verdient het om gedeeld te worden. Buurtmama’s is voor elke mama.

Mama's

twee mamavriendinnen op de foto, ze lachen en houden hun gezicht dicht bij elkaar. Ze zijn blij.
“Dankzij Buurtmamas.nl heb ik deze leuke mama, Sara, leren kennen. Nog geen tien minuten van mij vandaan! Ik fiets zo even langs.”
mama kijkt blij, ze heeft haar kindje op de arm
“Ik dacht dat ik de enige was met slaapproblemen bij mijn kindje. Door Renate voel ik me minder alleen. We wisselen veel tips uit.”
twee mama's wandelen in de natuur, arm in arm
“Tsjonge wat is het moederschap heftig. Met Eline heb ik nu een vast wandelmoment. Klagen, zeuren en lachen. Het kan allemaal.”

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.