Over Buurtmama's

Als verloskundige zie ik regelmatig vrouwen met dezelfde vragen of uitdagingen. Hoe mooi is het dan om deze vrouwen met elkaar te verbinden, zodat zij steun vinden bij elkaar? Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik zie vrouwen die al lang een kinderwens hebben, die de Nederlandse taal niet spreken, die tijdens of na de zwangerschap tegen uitdagingen lopen. Die vrouwen wil ik ervaringen laten delen met elkaar. En wat is makkelijker dan online buddies ontmoeten? Het is voor velen de ideale opstap naar een live kopje koffie of thee. Lekker laagdrempelig.

Lotte Vermorken verloskundigenpraktijk De Kei Buurmamas
Lotte Vermorken
Oprichtster van Buurtmama’s

Elke mama gelukkig

Mijn missie is dat elke (aanstaande) mama gelukkig is. Dat zij weet dat zij niet de enige is met haar vragen of ervaringen. Dat zij zich niet hoeft te schamen voor haar verhaal. Dat er een plek is waar zij zich gewoon kwetsbaar kan opstellen en vriendinnen kan vinden en ervaringen kan delen. En zo ontstond Buurtmama’s. Een online platform waar je (aanstaande) mama’s vindt, direct bij jou in de buurt. Je vult je postcode in en je ziet direct welke mama’s in jouw omgeving wonen. Via hun profielteksten ontdek je of jullie dingen gemeen hebben. En je bent maar 1 klik verwijderd van een connectie. Want je nodigt heel eenvoudig die andere mama uit om in contact te komen. Dan start je een gesprek online en als het goed voelt, spreek je gewoon ergens in de buurt af om elkaar eens echt te ontmoeten.

De ideale match

Omdat Buurtmama’s net start als platform, vind je misschien nog niet jouw ideale match. We doen er alles aan om het platform zo snel mogelijk bij alle (aanstaande) mama’s bekend te maken, zodat we in hoog tempo steeds meer matches kunnen faciliteren. Dus heb je behoefte aan een vriendin in de buurt, die ook (bijna) zwanger is of net bevallen? Meld je dan vooral aan. En vind die andere (aanstaande) mama.

Voor iedere mama

De uitzonderingen vertellen een verhaal en dat is interessant. Of je nu pas na je 40ste mama wordt, je midden in een traject zit om zwanger te raken, dat je een kindje met beperking verwacht of dat je een hele makkelijke zwangerschap ervaart. Misschien vind je het mama zijn gewoon een hele uitdaging. Elk verhaal is eigen en verdient het om gedeeld te worden. Buurtmama’s is voor elke mama.

Mama's

Buurtmama
“Dankzij Buurtmama’s voel ik mij niet zo alleen in mijn nieuwe woonwijk.”
Buurtmama
“Heerlijk: koffie drinken met iemand die exact hetzelfde meemaakte.”
Buurtmama
“We hebben nu een vast wandelmoment en daar geniet ik enorm van.”

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.