Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we je antwoord op je vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier. Dan beantwoorden we je vraag alsnog!

Groetjes Buurtmama's

Voor wie is Buurtmama's?

Buurtmama’s is er voor elke (bijna) mama die het leuk vindt om in contact te komen met andere mama’s. De meeste vrouwen op de website hebben een kinderwens, zijn zwanger, hebben een baby of een kind. Dus Buurtmamas.nl is er voor elke mama. Voel je welkom!

Hoe kan ik me registreren?

Op de homepagina kun je klikken op de button ‘word gratis lid’. Dan kom je direct in het registratieformulier terecht. Je kan ook via het menu bovenin klikken op ‘Login’ en daar kiezen voor ‘registreren’. Vul je gegevens in en bedenk een sterk wachtwoord (liefst minimaal 8 tekens, met afwisseling tussen kleine letters en hoofdletters, een cijfer en het liefst nog een leesteken). Heb je alles ingevuld en op nog eens op ‘registreren’ geklikt, dan zie je een bevestiging in je scherm verschijnen. Dan hoef je alleen nog maar in je eigen mailbox de mail met ‘Buurtmama’s, activeer je account” te openen en op de roze link te klikken. Dan ben je helemaal geregistreerd! Gefeliciteerd!

Na mijn aanmelding krijg ik geen activeringsmail. Hoe kan dat?

Check vooral je spambox eerst. Soms is het verversen van je mail ook een idee. Komt de mail dan nog steeds niet tevoorschijn, stuur ons dan even een berichtje via ons contactformulier. Dan krijg je in de meeste gevallen binnen 24uur reactie en kunnen we het oplossen.
Het komt ook voor dat er een spelfoutje in het emailadres zat, waardoor de activeringsmail nooit bij jou aan zal komen. Probeer een nieuw account aanmaken met je correcte emailadres. Lukt dat? Dan was het eerder ingevoerde mailadres incorrect.

Mijn postcode wordt niet gevonden, hoe kan dat?

Als dit gebeurd, check dan eerst even of je de postcode juist hebt ingevoerd (1234AA). Heb je dit goed gedaan, maar wordt deze nog steeds niet herkend? Dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld in een nieuwbouwwijk woont. Het kan gebeuren dat Google Maps dan (nog) niet bekend is met jouw postcode, waardoor wij deze ook niet kunnen gebruiken. Want je in dat geval kunt doen, is een bestaande postcode gebruiken dichtbij jou in de buurt. Zo kun je gewoon Buurtmama’s vinden bij jou in de buurt!

Hoe pas ik mijn profielfoto aan?

Rechtsboven ga je naar ‘mijn buurtmama’s’. Ga op het menubalkje dat uitklapt naar accountinstellingen. Daar kan je op het derde vierkantje klikken (profielfoto) en kan je de profielfoto uploaden. Fijn! Een gezicht bij je naam.

Hoe vind ik een match?

Allereerst log je in en dan ga je naar ‘Vind matches’ bovenin het menu. Vervolgens zie je 2 velden, waar in de bovenste al jouw eigen postcode vermeld staat. Je kan dan vervolgens kiezen op welke range je andere moeders zoekt. Klik op ‘Zoek Buurtmama’s’ en je ziet direct wie zich in jouw buurt al heeft aangemeld. Wil je kijken welke Buurtmama’s er zijn in een in een andere omgeving? Pas dan je postcode in het bovenste veld aan en kies een range.

Ik kan geen match in de buurt vinden, hoe kan dat?

Misschien zijn er nog niet zoveel moeders in jouw buurt, die zich hebben aangemeld. Wie weet als jij je aanmeldt, volgen er snel moeders in jouw omgeving. Geef het goede voorbeeld :).

Hoe kom ik in contact met mama's uit mijn buurt?

Ga bij ‘Mijn Buurtmama’s’ naar ‘Vind matches’. Vul hier je postcode in en je kilometer straal waarbinnen je wilt zoeken.
Zie je een leuke mama? Dan zie je bij elke mama de optie ‘Voeg vriend toe’ staan. Als je daarop klikt, dan verzend je direct een verzoek naar die mama om vrienden te worden. Zij ontvangt dan een directe mail en kan daar je vriendschapsverzoek accepteren. Na acceptatie kunnen jullie berichten sturen.

Kan je ook op andere items matchen dan op afstand?

Kan je ook op andere items matchen dan op afstand? Dat kan zeker! Als je een groep aanmaakt, bijvoorbeeld ‘Stiefmoederschap’ zullen andere moeders zich bij de groep aanmelden die daar ook mee te maken hebben. Zo kan je makkelijk contact met elkaar leggen. Veel plezier!

Kan Buurtmamas.nl mijn berichten lezen?

Buurtmamas.nl kan je profiel zien, zodat we profielmisbruik kunnen ontdekken. Berichten die je naar je vrienden stuurt kan Buurtmamas.nl niet zien. Dat is jouw privacy. Berichten in groepen zijn wel openbaar.
Buurtmamas.nl doet er alles aan om jouw gegevens veilig te bewaren. Alles op Buurtmamas.nl gebeurt volgens de wet AVG, want jouw veiligheid staat voor ons voorop.

Ik zie mijn verzonden berichten niet

Als je berichten stuurt aan iemand waar je nog geen vrienden mee bent, dan zie je de verzonden berichten niet. Als diegene vrienden met je wordt, verschijnen de berichten wel.

Ik wil een overzicht van alles wat ik ooit op Buurtmama's geplaatst heb. Kan dit?

Als je een overzicht wil van alles wat je hebt geplaatst, ga dan via het menu naar je Accountinstellingen. Links op de pagina vind je een kader. Klik hier op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Exporteer mijn gegevens’. Hier kun je een verzoek indienen voor een overzicht van al jouw gegevens. Deze ontvang je van ons per mail.

Is er ook een Buurtmama's app?

Helaas is er nog geen app. Maar onze website is zo ingericht dat die ook bruikbaar is op een mobiele telefoon. En wist je dat je onze website toe kan voegen aan het startscherm van je telefoon? Zo ben je met 1 klik op de onze website. Op een Iphone doe je dit door naar onze website te gaan in je browser. Vervolgens klik je op de op het middelste icoontje in de onderbalk, een blokje met een pijltje. Hier kun je vervolgens kiezen voor ‘Zet op beginscherm’. Heb je een telefoon met Android? Dan ga je als je op de website zit naar opties en kies je voor ‘Toevoegen aan startscherm’.

Iemand vertoont ongewenst gedrag op het platform, wat kan ik doen?

Wanneer iemand ongewenst gedrag vertoont, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Vertel ons de gebruikersnaam van de persoon en om wat voor soort gedrag het gaat.

Hoe kan ik me uitschrijven?

Weet je zeker dat je je wilt uitschrijven? Soms kan het voor andere moeders erg fijn zijn om contact met jou te zoeken, door een specifiek kenmerk aan jou. Als je je echt wilt uitschrijven, ga dan via het menu naar je Accountinstellingen. Links op de pagina vind je een kader. Klik hier op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Verwijder account’.

Hoe maak ik een groep?

Klik o het kopje ‘mijn Buurtmama’s’. Het menu dat nu uitklapt staat het kopje ‘groepen’.  Klik hier op. Op deze pagina zie je een kopje in het grijs ‘groep aanmaken’. Dat is het menu balkje onder het rondje plaatje.

Kan ik een evenement organiseren?

Als je een evenement wil organiseren, kun je dit het beste doen via een groep. Kijk of er een groep is waar dit evenement bij past of maak een nieuwe groep aan.

Mag ik reclame maken?

Nee, we willen graag dat je je richt op vriendschappen in je tijdlijn. Heb je een interessant product of dienst? Leuk! Kijk dan even bij de FAQ Adverteren.

Ik ben een professional en wil een blog schrijven, kan dat?

Bij Buurtmama’s zijn we altijd op zoek naar experts die interessante blogs willen schrijven! Denk jij dat je van toegevoegde waarde bent, mail dan naar info@buurtmamas.nl. Natuurlijk kunnen we ook bellen, naar aanleiding van mailcontact.

Adverteren en de Academie

Wil je op Buurtmamas.nl adverteren? Dat kan! We hebben verschillende mogelijkheden. Kijk eens naar de mogelijkheden op onze advertentiepagina en bekijk onze Mediakit.
Op onze Academie vermelden we mooie online cursussen op het gebied van moeder worden en moeder zijn. Heb jij een goede cursus? Dan is dat ook mogelijk.
Bekijk eens onze optielijst Academie.
Mail dan naar info@buurtmamas.nl.

Staat je vraag er niet tussen?

Stel je vraag via info@buurtmamas.nl of via onderstaand formulier en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!


jav videos
free porn
telugusex erica la chica.