Emoties van vroeger leren loslaten voor een mooiere opvoeding

Sponsored

Toen ik zelf kinderen kreeg, heb ik als moeder regelmatig geworsteld in mijn ouderschap. Ik had last van allerlei emoties, zoals angst, boosheid, stress, het gevoel te falen. Emoties zorgden ervoor dat ik mijn kinderen niet goed zag en daardoor hun vragen en behoeftes niet kon beantwoorden. Ik begreep niet dat die emoties mij zo onverwacht overvielen en waar ze vandaan kwamen. Ik herkende mijzelf niet en praatte er met niemand over en voelde mij er alleen mee. Ik meende echt dat ik de enige was en dat andere ouders hier geen last van hadden.

Mijn zoektocht

Tijdens mijn zoektocht ging ik lezen over opvoeden, onderzocht en probeerde veel verschillende aanpakken en uiteindelijk kwam ik terecht bij PRI (Past Reality Integration). Daar vond ik een antwoord op mijn vragen en leerde ik dat mijn emoties een dekmantel zijn. Ze gaan ‘aan’ als er iets is wat mij onbewust herinnert aan wat ik als klein kindje mee heb gemaakt. Die emoties zorgen er als het ware voor dat ik niet hoef te voelen hoe het toen was.

Past Reality Integration, PRI

PRI (Past Reality Integration) is een methode waarbij je leert om zelfstandig je eigen patronen te herkennen en de onderliggende problemen stap voor stap helder te krijgen en op te ruimen. PRI geeft je handvatten om minder belast en meer ontspannen met jezelf en in relatie met je omgeving te zijn.

In verbinding met je kinderen

Nu pas ik de methode PRI toe. Hierdoor zie ik het heden niet meer door de bril van mijn verleden. Ik zie het voor wat het is. Dat brengt ruimte, ongekend nieuw perspectief én verbondenheid met mijzelf en mijn omgeving. Hoe mooi zou het zijn als jij als ouder deze methode veel eerder kan leren dan ik. Daar wil ik graag aan bijdragen. Dat kan ik als PRI coach/therapeut in opleiding. Voortbouwend op mijn ervaring als mediator/bemiddelaar, wandelcoach, uitvaartvoorganger, Slachtofferhulpmedewerker en jurist. Ik heb geleerd mijn hoofd én hart in te zetten, gefocust én warmhartig betrokken te zijn. Vanuit mijn hart gun ik het jou, als ouder, om aanwezig, responsief en empathisch in verbinding met je kinderen te zijn. Zo krijgen je kinderen de best mogelijke basis mee om de wereld te gaan verkennen.

Ik kan je helpen, zodat:

  • jij als ouder goed voor jezelf zorgt en aan kan sluiten op de behoeften van je kinderen.
  • je kan praten over wat je belemmert en waar je tegen aan loopt bij je kinderen. Hierbij hoort ook bekijken waar je tegen aan loopt in je relatie, aangezien dit een weerslag heeft op je kinderen.
  • jij je bewust wordt van je waarneming en je onbewuste interpretatie waardoor je in een emotie schiet.
  • je ontdekt waar je emotie en gedrag werkelijk uit voortkomt.
  • je steeds vaardiger wordt om je gedrag af te stemmen op de realiteit, die vaak verrassend onbelast is.

Start nu en kijk of het iets voor jou is!

Al wandelend luister ik waar je tegen aan loopt en leer ik je de basis beginselen van Past Reality Integration. De wandeling is 1x per twee weken en duurt ruim een uur met 1 tot maximaal 3 moeders/vaders/ouders. Ik geef boekentips en suggesties voor filmpjes op YouTube, zodat jij verder kunt. Daarnaast kun je bij mij terecht voor individuele coaching om de PRI methode uitgebreider te leren en er nog meer profijt van te hebben. Dit kan in mijn praktijk, maar ook via online meetings.

Dit ben ik

Mijn naam is Adelheid Dolmans. Ik hou er van om mensen met elkaar te verbinden en tegelijkertijd ieder tot z’n recht te laten komen. Ik gun het ouders van harte dat zij zich kunnen bevrijden uit hun worsteling of problemen. Ik hou er van om samen met jou op onderzoek te gaan. Dat doe ik met rust, warmte, zorgvuldigheid en respect. Ik zie je graag.

Website: www.nugezamenlijk.nl

Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.