Online oefenprogramma, makkelijk te doen in je drukke mama bestaan

Fit for the Floor is een online oefenprogramma voor de bevallen vrouw. Hierin staan per week een aantal oefeningen uitgelegd in filmpjes. Er wordt uitgelegd wat er in het lichaam van een vrouw gebeurd in elke fase na de zwangerschap. Wat kan jij nou het beste doen om op een verantwoorde manier te werken aan jouw herstel? Ik leg het je uit.

Welke lespakketten zijn er?

Vanuit mijn kennis als fysiotherapeute, ervaring als jonge moeder en i.c.m. de benodigde literatuur, heb ik, Floor Wijma, een protocol geschreven voor de pas bevallen vrouw.
Iedereen, elke zwangerschap en elke bevalling is anders. Daarom is er op hoofdlijnen een indeling gemaakt in drie groepen.

  1. Het ‘reguliere’ lespakket voor na een ‘ongecompliceerd’ verlopen bevalling,
  2. Het ‘aangepaste’ lespakket voor na een complexer verlopen bevalling
  3. Het keizersnede lespakket.

Dit programma geeft een leidraad voor wat in ieder geval mag in de genoemde week per categorie. Want ik wil natuurlijk zoveel mogelijk klachten onder moeders voorkomen.

Een mama die thuis oefeningen na haar bevalling doet met een online oefenprogramma

Hoe pak je sporten als verse mama makkelijk op?

Het leven na de bevalling is een stuk hectischer en onvoorspelbaarder geworden. Vaak is tijdgebrek en demotivatie de bottleneck om gericht met oefeningen/ oefengroepjes aan de slag te gaan. Het blijkt dat laagdrempeligheid en overzicht jonge moeders de mogelijkheid geeft om toch zo efficiënt mogelijk met de juiste oefeningen aan de slag te gaan!

fit for the floor Floor Wijma, iemand houdt een strech band vast om na de bevalling weer oefeningen te doen

Eindelijk een origineel en gezond kraamkado

Sinds kort hebben wij iets nieuws! Een ander soort kraamcadeau dan alle anderen. Fit for the Floor biedt nu een cadeaubon aan voor de kersverse mama. Dit gezonde cadeau voor mama’s is een bon (t.w.v. 19,95) die wij na aankoop naar jou of je vriendin opsturen. Met deze Fit for the Floor cadeaubon geef je een volledig gevuld programma inclusief oefenvideo’s cadeau. Dit programma helpt je vriendin om tijdens de eerste drie maanden na een bevalling verantwoord weer fit te worden. Hoe fijn om te krijgen en te geven?!

De kadobon

Na de geboorte van een eerste kindje komt er enorm veel op je af. Het is éxtra fijn om te weten met welke oefeningen jij als vrouw stap voor stap weer fitter kunt worden. Na de geboorte van een 2e of 3e kindje is dit pas een echt origineel cadeautje. Er zijn al zóveel babyspullen in huis en genoeg babykleertjes en speelgoed. Dus wie weet is deze cadeaubon van Fit for the Floor wel iets voor jouw vriendin, dochter, kleindochter, zus, nicht of schoonzus?!

Hop hop, aan de slag

Geef jezelf een schop onder de kont en bestel de cadeaubon. Ik stuur de cadeaubon zo snel mogelijk naar je op! Via de QR-code kan je direct inloggen en starten met het programma! En geen haast, want je kunt starten wanneer jij daar klaar voor bent! ♥
Nog wat moitvatie nodig? Lees dan mijn vorige blog Want daarin legde ik uit waarom het zo ongelooflijk belangrijk is om weer fit te worden.

Hoe doe je mee met de winactie?

Nog leuker: je kunt nu ook meedoen met onze winactie!  Wat moet je doen:

  • Volg Buurtmamas.nl en Fit for the Floor op instagram.
  • Like het bericht
  • Laat weten waarom jij het zo belangrijk vindt dat je als kersverse moeder met de juiste oefeningen op een verantwoorde manier weer aan de slag te gaan? Of waarom je vriendin, buurvrouw, zus of nichtje het verdient.

Doe dit uiterlijk dinsdag 29 november, want woensdag 30 november maken we het winnaars lootje bekend!!

Tot slot

Weer fit worden na de bevalling is zo ontzettend belangrijk. Niet alleen voor nu, maar ook om klachten te voorkomen op latere leeftijd. Bijvoorbeeld vroegtijdige incontinentie. Floor heeft een makkelijk en laagdrempelig online programma gemaakt. Zodat ook jij het in je drukke mama bestaan kan combineren. Ga naar www.fitforthefloor.nl. Kijk welk programma het beste bij jou past om weer rustig op te kunnen bouwen. Op naar een fitte mama!

Ps. vergeet niet mee te doen met de winactie!

Buurtmamas.nl publiceert op maandag en vrijdag een interessante blog. Volg ons op Instagram en Facebook, om op de hoogte te blijven.

Floor Wijma van fit for the floor programma na je bevalling

Dit ben ik

Ik ben Floor en moeder van 3 dochters (Menthe, Romée en Julie). Ik ben fysiotherapeut, manueel therapeut en zwanger fit docent. In 2017 richtte ik het online platform ‘Fit for the Floor’ op. Geïnspireerd door mijn eigen ervaring als moeder en vele verhalen om mij heen zowel in werk als privé. Ik help jou om op een verantwoorde manier fit te worden na de bevalling! Go for it!

Website: fitforthefloor.nl

logo fit for the floor
Share This Post

jav videos
free porn
telugusex erica la chica.